Ajándékok

Még csak ismerkedsz az időszervezéssel? Kezdd itt!

Útmutató a nyár utáni visszatéréshez

A nyár utáni visszatérés sokaknak nehézséget okoz. Szinte az egyik pillanatról a másikra kell visszatérni a sokszor rohanó hétköznapokba egy lassúbb, nyugodtabb időszak után.

Szeretnék most segíteni a visszatérésben! Ebben az útmutatóban 6+1 tippet gyűjtöttem össze, amely segíteni fog abban, hogy könnyebbé tedd a visszatérést! 

Kövesd a lépéseket és akár 5 nap alatt teljes mértékben visszaállhat a nyár előtti rend. 

Kérd most ingyen az útmutatót az alábbi gombra kattintva!

Nyártervező füzet

A nyár hangulata mindig teljesen más, mint az év többi részének a hangulata. Sokkal nyugodtabb, lassabb, több időnk van pihenni. Ebben az időszakban könnyedén gondolhanánk azt, hogy a szokásos tervezést félretehetjük, hiszen a szabadidőnket nem érdemes megtervezni.

Nálam alapvetés, hogy a szabadidőt is érdemes és kell tervezni. Ebből értelemszerűen következik, hogy szükséges a nyár tervezése.

Ehhez készítettem Nektek egy 30 oldalas, ingyenesen kérhető Nyártervező füzetet. Ha letöltöd és elolvasod a kérdéseket, időt szánsz a megválaszolásukra, akkor garantáltan a lehető legtöbbet kihozod a nyárból! Szeretettel ajánlom Neked! 🙂 

Ha még nem olvastad, akkor a blogok között találsz egy részletes leírást arra vonatkozóan, hogyan érdemes használni a Nyártervező füzetet! 

Természetesen ezt a füzetet nem csak a mostani nyáron, hanem a következőkön is tudod használni, ezért bátran ajánlom Neked!